18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Over mij

Mijn
Verhaal

Het gezicht achter de lens ben ik, Jozua Dieleman (1983). Ik ben opgegroeid in een artistieke en muzikale familie waar veel werd gezongen en gemusiceerd. Mijn vader was oorspronkelijk kunstschilder. De liefde voor muziek heeft mij uiteindelijk naar het conservatorium gebracht, waar ik inmiddels ben afgestudeerd.

De belevenis van sfeer, emotie en een verhaal, wat mij tot de dag van vandaag enorm fascineert in muziek, zoog mij enkele jaren geleden richting fotografie. Sindsdien kijk en luister ik met een ander ‘oog’!

Mijn
Aanpak

Ik ben een ‘out of the camera-box’ denker. Net als in muziek denk ik abstract in vormen, structuren, contrasten en (klank) kleuren die samen een harmonieuze en prikkelende compositie kunnen vormen. Geen enkele thuis-, binnen- of buitenlocatie is hetzelfde en ieder persoon is anders. Aan de hand van jouw wensen en jouw verhaal draag ik ideeën aan. Kleding stem ik met je af naar gelang de locatie. Een portretshoot zal heel ontspannen en ongedwongen zijn. Hier en daar krijg je wat aanwijzingen. Een foto ontstaat niet in de camera, maar aan beide zijden ervan.

Mijn
Visie

Ik ben een artistiek levensgenieter en neem graag een ‘kijkje’ in het leven van anderen. Ik sta stil bij verhalen en zoom in op stukjes persoonlijkheid en eigenheid. Innerlijke en uiterlijke eyecatchers belicht ik op een stijlvolle manier. Laat jouw ik-zijn gezien worden!

Een foto nemen is een kunst. Een foto die jou meeneemt is kunst. - Jozua Dieleman

Jozua Dieleman JKey Photography fotograaf
Sky is the limit
Kodak portra 400 Kodak 400 TX
JKey Photography polaroid camera
Piano Music Keys
Apple Macbook Pro Coffee
JKey Photography fashion portret fotograaf Nederland

MIJN WERK

portretfotograaf studio model fashion nederland

SAMENWERKINGEN

CONNECTEN?